Over ons

nou nog mooier kendie

Nou Nog Mooier is een klein maar veelzijdig bedrijf. Een creatief platform met als kloppend hart de ambachtelijke lijstenmakerij. Dan is er de galerie met meerdere expositieruimtes, een kadowinkel, een koffie- en theehuis en last but not least de afdeling grafisch ontwerp

Het team bestaat uit Christianne en Jack Putting en ons trouwe viervoetertje en maatje Kendie. Jack is (ambachtelijk) lijstenmaker, fotograaf en meubelmaker.  Christianne is tekstmaker en grafisch ontwerper. Kendie bewaakt het geheel.

De combinatie lijstenmakerij en grafisch ontwerp is perfect. Beschadigde foto’s kunnen door Christianne weer worden opgeknapt. Vervolgens kan een professionele print in het gewenste formaat op papier of canvas worden gemaakt. Tot slot kan het werk door Jack worden voorzien van een passende lijst. We ontwerpen zelf al onze posters, folders en visitekaartjes en wens- en ansichtkaarten voor de winkel.

Het pand, wat vele malen groter is dan je zou denken, ligt middenin het pittoreske dorpje Warfhuizen, iets boven Groningen. Leuke tip als uitstapje!