Galerie

De galerie van Nou Nog Mooier bevindt zich middenin het dorpje Warfhuizen. Ook heeft de Friese kunstschilder Gosse Koopmans hier zijn atelier gevestigd. 

Er zijn het hele jaar door wisselende exposities, met werk van Gosse Koopmans en van wisselende kunstenaars uit het noorden, zoals Wil van Donselaar, Luuk Hoekzema, Minne Onnes, Wicher Visser, Greetje Hoving, Wil Lof. Gineke Visser en Erna Smit. Wij hebben meerdere expositieruimtes, waar u kunst van verschillende materialen en technieken kunt bewonderen, o.a. schilderijen, tekeningen, aquarellen, grafiek, keramiek en glaswerk. In onze kadowinkel vindt u naast een keur aan kunstkaarten, kunstkalenders en kunstkado's ook handgeverfde (alpaca)wol, gebreide truien en accessoires, handgemaakte sieraden en tassen, smaakvolle en kwalitatief mooie tweedehandskleding, brocante woonaccessoires en overige kado's, van klein tot groot. 

Geniet van al dat moois om je heen bij een kopje koffie of thee. Kunst bij de koffie!


Doorlopende tentoonstelling

U bent van harte welkom om onze doorlopende tentoonstelling te bezoeken in Galerie Nou Nog Mooier in Warfhuizen. Prachtig werk te zien van Gosse Koopmans, Karel Buskes, Annemiek Vos, Wil van Donselaar, Luuk Hoekzema, Wicher Visser en anderen. 

Daarnaast bent u ook van harte welkom bij Galerie Koopmans in Earnewâld om werk van o.a. Gosse Koopmans, Janneke Hengst, Gerrit Wijngaarden, Hans Jouta, Fiona Zondervan, Annet Hamster, Nel Rood en Annette Kiewiet-Huitink te bezichtigen. Kijk even op de website voor de openingstijden, meestal op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag.