Nou Nog Mooier gaat door!

nou nog mooier 1 maart 2019

Sinds 2001 is Nou Nòg Mooier, galerie en lijstenmakerij, een begrip in de regio en ook ver daarbuiten. De eerste zes jaar zetelde Nou Nòg Mooier in Saaksum en sinds 2006 in Warfhuizen. Na ruim 18 jaar wordt het stokje nu overgedragen aan Gosse en Sharon Koopmans. 

Tot 1 maart 2019 blijven Jack en Christianne Putting actief met hun mooie bedrijf. Gosse en Sharon worden in die tijd door Jack vakkundig opgeleid tot ambachtelijk lijstenmakers. 

In februari wordt een afscheids- en welkomstfeestje georganiseerd, meer informatie wordt t.z.t. nog bekend gemaakt.

Lijstenmakerij, galerie en koffie- en theehuis Nou Nòg Mooier wordt per 1 maart 2019 overgedragen aan de nieuwe eigenaren. Jack en Christianne Putting stoppen er dan mee en gaan van hun ‘oude dag’ genieten. Alles gaat gewoon door zoals het nu is, nòg mooier kan het bijna niet!

Gosse is kunstenaar, in de galerie zullen daarom uiteraard zijn werken te zien zijn. Daarnaast worden exposities georganiseerd en workshops gehouden. Sharon is astroloog en coach. Daarnaast maakt ze arts & crafts, waaronder prachtige sieraden. Het koffie- en theehuis blijft op dezelfde voet doorgaan, wellicht met enige aanpassingen in het menu.