Expositie ‘Kunst rondom de lijst’

nou nog mooier flyer lig

 

De expositie is verlengd t/m 30 november 2018!

Nu eens geen keurig ingelijste kunstwerken. In de tentoonstelling ‘Kunst rondom de lijst’ maken de kunstwerken onderdeel uit van de lijst of andersom. Aan de kunstenaars is gevraagd zich uit te leven, te spelen met de lijsten. En dat hebben ze gedaan! Er is letterlijk en figuurlijk buiten de kaders gedacht. Een nog niet eerder vertoonde tentoonstelling!
De lijsten zijn gemaakt door lijstenmaker Jack Putting en zijn soms bewerkt door de kunstenaar.

Exposanten: Noor Agter, Arda Barten, Hannie van Dort, Luuk Hoekzema, Greetje Hoving, Christianne Putting, Jack Putting, Gijs van der Sleen, Monique Stolk, Astrid van de Weerd.

Naast de expositie ‘Kunst rondom de Lijst’ is er een solo expositie van de bekende Friese kunstenaar Gosse Koopmans. Gosse schildert imposante landschappen, café- en terrastaferelen, portretten, schaatsers op het ijs en stillevens. Zijn werken zijn tentoongesteld o.a. Bij Galerie van Hulsen, Galerie Vis, Pictura, galerie Zo Fier en museum Belvedère.

De expositie is van 16 september t/m 30 november 2018. De opening vindt plaats op zondag 16 september om 16:00 uur door de Groningse kunstenaar Karel Buskes.